window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

085-7435000

Stucadoorsmaterialen

Wil je stucadoorsmaterialen inkopen voor jouw bedrijf en ben je hiervoor op zoek naar een ervaren groothandel? Maak dan gebruik van de expertise van CMI uit Boven-Leeuwen nabij Nijmegen. Bij CMI staan we voor jou klaar met logistiek en technisch advies. Wij hebben een betrokken team met een gespecialiseerd kennisniveau. Deze kennis delen wij graag met jou om gezamenlijk tot de beste oplossing voor jouw project te komen.

Bestel jouw stucadoorsmaterialen uit ons ruime assortiment

Op het gebied van stucadoorsmaterialen vind je bij een uitgebreid assortiment. Wij hebben diverse materialen van bekende merken als Gyproc en Knauf. Als groothandel voor diverse bouwmaterialen voor de binnenafbouw slaag je bij ons gegarandeerd. In ons assortiment vind je onder andere de volgende materialen:

Wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op!

Wanneer je op zoek bent naar een leverancier van stucadoorsmaterialen kun je altijd bij ons terecht voor ene op maat gemaakte offerte. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt over de mogelijkheden staat ons servicegerichte team voor jou klaar. Bel naar 085-7435000 of stuur een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Je kunt er ook voor kiezen om ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.