window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Plafondplaten voor een systeemplafond

Met behulp van goede plafondplaten creëer je eenvoudig en snel een systeemplafond in bijvoorbeeld een bedrijfspand. Voor het plaatsen van een systeemplafond heb je goed materiaal nodig, waaronder onderdelen zoals systemen voor systeemplafonds. Bij CMI in Boven-Leeuwen nabij Nijmegen vind je alles wat je nodig hebt als aannemer, klusjesman of andere bouwprofessional. Wij zijn een ervaren bouwmateriaalgroothandel waar je goed materiaal en onderdelen zoals profielen voor onder andere een systeemplafond in grote hoeveelheden kunt inkopen.

Goede plafondplaten voor het creëren van een systeemplafond inkopen

Bij het inkopen van plafondplaten, profielen en andere onderdelen voor een systeemplafond heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten, afmetingen en materialen. Al het materiaal dat nodig is voor een goed systeemplafond is bij ons te koop. Denk aan snelhangers in verschillende lengtes, paneelklemmen en andere accessoires. Een mooi systeemplafond met plafondplaten geeft een ruimte of gebouw een betere akoestiek en zorgt ervoor dat het er esthetisch mooier afgewerkt uit ziet. Als groothandel voor de binnenafbouw hebben we nog meer producten in ons assortiment. Zo kun je bij ons ook terecht voor Fermacell vloerplaten voor goede isolatie, maar ook voor metalen profielen voor een gipswand.

Een gespecialiseerd en ervaren team

Bij het kopen van een grote hoeveelheid onderdelen, zoals profielen en ander materiaal voor een systeemplafond, kan het voorkomen dat je vragen hebt. Je wilt natuurlijk wel de juiste producten met elkaar combineren voor een zo goed mogelijk eindresultaat. Bij CMI hebben we een ervaren team met een hoog kennisniveau. Wij willen deze kennis met onze klanten en relaties delen. Bij ons ervaar je hoge betrokkenheid om zo samen tot de beste oplossing te komen. Zo ontvang je, indien gewenst, deskundig en technisch advies over de verschillende onderdelen van een systeemplafond.

Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte

Als je een grote hoeveelheid materialen inkoopt, denk aan onderdelen zoals profielen en plafondplaten voor een systeemplafond, dan is het fijn als dit bij de plek van bestemming wordt afgeleverd. Wij kunnen het transport voor jou verzorgen en leveren het op maat op de juiste locatie aan. Hiervoor zorgen wij voor een offerte op maat. Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Vraag dan logistiek advies aan bij een van onze medewerkers. Hiervoor bel je naar 085-7435000 of stuur je een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden.