window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Upload datum: 10-06-2021

Wijzigingen Eurocoustic Tonga® E en Minerval® E

Oppervlaktecoating blijft hetzelfde, kantdetail wijzigt.

Eurocoustic gaat een verandering doorvoeren in de Tonga® E en Minerval® E. De oppervlaktecoating blijft hetzelfde als voorheen. Maar vanwege wijzigingen in het kantdetail van de platen, zijn de nieuwe Tonga® E en Minerval® E niet te combineren met de oude versie van de platen. Het combineren van de oude en nieuwe versie geeft een verschil in doorzak ten opzichte van het systeem.

Let op! Omdat de nieuwe producten dezelfde oppervlaktecoating behouden als voorheen(wit 09), zijn ze nog altijd binnen hun respectievelijke serie te combineren met kant A (wit 09)

Upgrade technische kenmerken

De aanpassingen van de Tonga® E en de Minerval® E hebben geleid tot een upgrade van een aantal technische kenmerken. Alle panelen worden ten aanzien van geluidsabsorptie nog altijd ingedeeld in klasse A, waarbij de waarden voor de Tonga® E zelfs zijn verbeterd. Daarnaast zijn de prestaties op het gebied van de kwaliteit van de binnenlucht ook verbeterd en worden beide producten volgens de Franse VOC nu ingedeeld in klasse A+. Zie de opsomming van de technische kenmerken in de onderstaande tabel. 

Visuele uitstraling en combineerbaarheid

Doordat het kantontwerp van de Tonga® E en Minerval® E aangepast wordt, zijn de afmetingen van de doorzak of de "drop-down" gewijzigd. Door deze verandering zijn de oude kanten en nieuwe kanten niet met elkaar te combineren, gezien dit een verschillende visuele uitstraling tot gevolg zal hebben. In onderstaande afbeelding ziet u uitgebreide informatie over de oude kantafwerking en de nieuwe kantafwerking.

Heb je een vraag over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Vind je dit interessant?

Laat je, net als honderden andere professionals, informeren via onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Relevant nieuws

Prijswijzigingen

Upload datum: 29-03-2023

Vernieuwd Isover assortiment voor renovatieprojecten

Friendly glass wool

Upload datum: 27-03-2023