window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Upload datum: 13-08-2021

Tijdelijke wijziging Tonga® A Wit 09

Lichte visuele variatie mogelijk ten opzichte van "originele" Tonga® A Wit 09

Door de huidige druk op de grondstoffenmarkt is er schaarste ontstaan bij de lijmleverancier van Eurocoustic voor het vlies van de Tonga® Wit 09. Om je als klant niet tekort te doen en hetzelfde niveau van service te blijven bieden heeft Eurocoustic ervoor gekozen tijdelijk met een ander merk lijm te gaan werken. Als gevolg van deze wijziging van lijm kan er mogelijk een kleurverschil ontstaan tussen de standaard en de tijdelijke versie. Eurocoustic & CMI adviseren deze types niet door elkaar te gebruiken.

Dit zijn de producten die onderhevig zijn aan de tijdelijke wijziging:

  • Tonga A 22 Wit 09 600x600 mm
  • Tonga A 22 Wit 09 600x1200 mm
  • Tonga A 40 Wit 09 600x600 mm
  • Tonga A 40 Wit 09 600x1200 mm

In onderstaand schema zie je de huidige artikelnummers en de nieuwe tijdelijke versie naast elkaar. De code TEMP is toegevoegd in de benaming zodat meteen duidelijk is dat het om het tijdelijk product gaat. Ook zullen de dozen van de tijdelijke Tonga® een geel etiket krijgen zodat ze eenvoudig te onderscheiden zijn van de "oude" versie.

De andere referenties van de Tonga® A familie worden niet getroffen door deze wijziging en behouden bijgevolg hun actuele artikelcode.

Producteigenschappen
De kleur van het product en functionele eigenschappen zijn ongewijzigd, maar dit tijdelijke product kan lichte visuele variaties vertonen in vergelijking met de originele Tonga® en dient zoals de originele Tonga volgens de plaatsingsrichting gemonteerd te worden. We adviseren de panelen Tonga® A «TEMP» NIET samen te gebruiken met de actuele versie vanwege de mogelijke visuele variatie door de nieuwe lijm. Het geheel van de testen en certificaten voor het gamma Tonga® A kan blijven gebruikt worden voor deze tijdelijke versie.

Wat betekent dit in de praktijk ?
Alle leveringen na 12 juli zullen plaatsvinden met de tijdelijke Tonga® Wit 09. De situatie zal naar verwachting begin oktober weer normaal zijn en het tijdelijke product zal opnieuw worden vervangen door de originele Tonga® Wit 09. De exacte datum wordt gecommuniceerd zodra we meer informatie hebben van Eurocoustic.

We denken met u mee
Natuurlijk begrijpen we dat dit erg vervelend is en we doen er alles aan om deze tijdelijke oplossing zo beperkt mogelijk te houden. We geven je toch nog graag een paar praktische tips mee om deze periode te overbruggen :

  • Contacteer altijd het sales team van Eurocoustic voor de laatste update over de Tonga® Wit 09 indien u met een lopend project bezig bent om te kijken of er nog een kleine voorraad is van de actuele versie.
  • Voor alle nieuwe projecten of leveringen is het verstandig de nieuwe TEMP variant in te zetten.

We zijn ervan overtuigd dat we ook met deze tijdelijke oplossing de voortgang van uw projecten kunnen blijven garanderen en danken je voor je begrip in deze. Natuurlijk blijven zowel wij als Eurocoustic ter beschikking staan voor al je bijkomende vragen.

Heb je een vraag over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Vind je dit interessant?

Laat je, net als honderden andere professionals, informeren via onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Relevant nieuws

Rio-Pine B/C+

Het alternatief voor Softwood Premium

Upload datum: 26-05-2023

Sounds like Ecophon

Waar design en akoestiek samen komen.

Upload datum: 17-05-2023