window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Upload datum: 17-05-2023

Sounds like Ecophon

Waar design en akoestiek samen komen.

Ecophon heeft wereldwijd haar campagne "Sounds like Ecophon" gelanceerd. In deze campagne worden zowel het multi-aanbod als het designportfolio onder de aanbracht gebracht.

De belangrijkste doelstellingen van de campagne zijn het presenteren van de designvrijheid die Ecophon kan bieden met haar producten zonder concessies te hoeven doen aan de akoestiek. Ecohpon doet dit via een samenwerking met architecten die vertellen over hun unieke projecten wereldwijd waarbij ze Ecophon producten hebben toegepast. Het aanbod dat wordt getoond in de Sounds like Ecophon-campagne bestaat o.a. uit Master, Focus, Solo, Fade (akoestisch pleister). Verder komen ook de mogelijkheden qua kleuren voor het ophangsysteem aan bod.

Aangezien Ecophon in haar aanbod oplossingen heeft voor verschillende toepassingen, kunnen er nog meer akoestische uitdagingen aangepakt worden. Deze campagne is een uitstekende gelegenheid om Ecophon's relevantie te demonstreren en de aanwezigheid in het ontwerp van unieke ruimtes te vergroten. Ecophon steeft ernaar om een top-of-mind awareness te creëren bij de doelgroep en hen te begeleiden bij het selecteren van hoogwaardige akoestische producten uit haar aanbod voor projecten waarbij design en akoestiek samen komen. De diversiteit aan ontwerpen die kunnen worden bereikt met de Ecohpon premium producten en de klantencases die in deze campagne getoond worden, zijn visueel aantrekkelijk en voelen exclusief aan. Ecophon heeft een geweldig trackrecord van zeer coole projecten, wat essentieel is voor deze campagne en om onze mogelijkheden te laten zien.

Heb je een vraag over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Vind je dit interessant?

Laat je, net als honderden andere professionals, informeren via onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Relevant nieuws

Rio-Pine B/C+

Het alternatief voor Softwood Premium

Upload datum: 26-05-2023

Prijswijzigingen

Upload datum: 17-05-2023