window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Upload datum: 12-11-2021

Belangrijke wijziging in de Tonga Ultra Clean reeks

De nieuwe Tonga® Ultra Clean A 20 & Tonga® Ultra Clean HP A 20

Er zijn een aantal veranderingen doorgevoerd in de supply chain voor de producten Tonga Ultra Clean A 22 en Tonga Ultra Clean HP A 22. Als gevolg van deze veranderingen zullen enkele uiterlijke kenmerken en technische eigenschappen van de producten worden gewijzigd.

De nieuwe Tonga Ultra Clean A 20 zal voorzien worden van een nieuwe coating. De nieuwe Tonga Ultra Clean HP A 20 behoudt dezelfde coating als de vorige versie. 

De visuele uitstraling van beide producten zal veranderen, hierdoor mogen de nieuwe en de oude producten niet worden gecombineerd of naast elkaar worden geïnstalleerd!

Onderstaand zie je de bijgewerkte artikelgegevens:

De beide nieuwe Tonga Ultra Clean producten zullen in een nieuwe minerale wol aangeboden worden. Hierdoor kan Eurocoustic de impact op het millieu verlagen omdat deze minerale wol minder gebruik maakt van nieuwe grondstoffen. De productie is energiezuiniger worden, er wordt voor 34% tot 61% gebruik gemaakt van gerecycled glas en een lichtgewicht product zorgen samen voor een lagere CO2-uitstoot.

De oude versie van Tonga® Ultra Clean A 22 en Tonga® Ultra Clean HP A 22 worden tot eind maart 2022 door Eurocoustic op voorraad gehouden om lopende projecten af te ronden.

Een aantal producten zullen eind december 2021 uit het assortiment van Eurocoustic gehaald worden. Ze kunnen dan nog besteld worden zolang de voorraad strekt. Het gaat om onderstaande items:
- Tonga® Ultra Clean A 40
- Tonga® Ultra Clean E
- Area®
- Clini’Safe®
- Ermes

PLAATSVERVANGENDE PRODUCTEN
Natuurlijk denken we graag met u mee en kunnen we een goed vervangend product aanbieden voor de producten die binnenkort niet meer leverbaar zijn. Hieronder een lijst met vervangers:
- Tonga® Ultra Clean A 40: Ecophon Performance 40mm
- Tonga® Ultra Clean E: Ecophon Meditec E of Clinic E
- Boreal Area®: Ecophon Clinic A
- Boreal Ermes: Ecophon Clinic E
- Clini’Safe® A: Ecophon Meditec A
- Clini Safe E: Ecophon Meditec E

Myconcept is uit het decoratief aanbod verrwijderd maar je kunt nog altijd uw creativiteit de vrije loop laten gaan via Eurocolors en Eurodesign.

Heb je een vraag over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Vind je dit interessant?

Laat je, net als honderden andere professionals, informeren via onze nieuwsbrief.

Inschrijven

Relevant nieuws

Rio-Pine B/C+

Het alternatief voor Softwood Premium

Upload datum: 26-05-2023

Sounds like Ecophon

Waar design en akoestiek samen komen.

Upload datum: 17-05-2023