window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Milieubeleid zwaar verkeer

Momenteel zijn er in Nederland 15 gemeenten die een milieuzone hebben voor dieselvrachtauto's. Dit zijn de gemeenten: Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leiden, Maastricht, Maasvlate Rotterdam, Rijswijk, Rotterdam, Tilburg & Utrecht.

In deze gemeenten kom je per 1 januari 2022 een paarse milieuzone tegen. In de paarse milieuzones zijn alleen vrachtauto's toegestaan met mimimaal emissieklasse 6. Vrachtauto's met emissieklasse 5 of lager, mogen deze milieuzones niet meer inrijden.

De vrachtauto's van CMI voldoen aan deze voorwaarden en kunnen dus bouwplaatsen voorzien van materiaal welke zich in één van de milieuzone's bevinden.

Daarnaast gelden bij enkele van deze gemeentes nog andere eisen aan de lengte en het gewicht van de vrachtauto's, dit zijn Amsterdam & Utrecht. Ook deze vrachtwagens heeft CMI binnen zijn gamma, inclusief de vereiste vergunningen.

In de gemeente Amsterdam, is binnen de ring S100 wel een TVM (tijdelijke verkeersmaatregel) vergunning vereist. Deze vergunning staat los van andere vergunningen en dient door de opdrachtgever zelf verzorgd te worden.

Ook het binnenstedelijk lossen op hoogte kan CMI voor je verzorgen. Onze autolaadkranen beschikken over de juiste afmetingen en vergunningen. Tevens zijn onze autolaadkranen standaard uitgerust met een hydraulische kantelhaak en kunnen ze op een hoogte tot maximaal 27 m1 onderkant pallethaak lossen met ervaren kraanmachinisten. Ook hier geldt voor de binnenring van Amsterdam dat een TVM vergunning vereist is.