window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Metalen profielen voor een gipswand

Ben je op zoek naar metalen profielen voor een gipswand? CMI in Boven-Leeuwen, nabij Nijmegen, is een groothandel waar je diverse bouwmaterialen kunt kopen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring en leveren onze producten flexibel op maat aan op basis van jouw project. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies.

Kwalitatief goede metalen profielen voor een nieuwe gipswand

Als bedrijf zijn wij erg betrokken bij onze relaties. Als je op zoek bent naar specifieke metalen profielen voor het plaatsen van een gipswand, helpen onze medewerkers je graag bij het vinden van de juiste bouwmaterialen. Heb je naast metalen profielen voor het plaatsen van een gipswand ook nog andere producten nodig? Ook dan staat ons servicegerichte team voor jou klaar. In onze groothandel kun je terecht voor een zeer uitgebreid assortiment. Zo hebben we diverse stucadoorsmaterialen en Fermacell vloerelementen, maar kun je bij ons ook gipsplaten kopen van het bekende merk Gyproc.

Maak gebruik van onze expertise en vraag een offerte aan

Wij delen graag onze kennis met jou voor de beste oplossing. Dit doen we door het geven van logistiek en technisch advies op maat van jouw project. Wij hebben een gespecialiseerd kennisniveau en staan voor jou klaar als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze producten. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een offerte op maat. Hiervoor bel je naar 085-7435000 of stuur je een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Je kunt ons ook bereiken door het invullen van ons contactformulier.