window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Metal Stud wanden

Bij CMI in Boven-Leeuwen nabij Nijmegen, kun je verschillende Metal Stud profielen kopen voor het plaatsen van meerdere wanden of een plafond. Metal Stud wanden staan bekend om hun hoge geluidsisolatie en brandwerendheid. Ze zijn licht van gewicht waardoor ze geschikt zijn voor ieder project.

Eenvoudig Metal Stud wanden en profielen kopen

Metal Stud profielen kun je bij onze groothandel in verschillende soorten en maten kopen, zoals een U-profiel, zodat het plaatsen van wanden of een plafond eenvoudig wordt uitgevoerd. Natuurlijk is het afhankelijk van de klus welke profielen je nodig hebt. Een Metal Stud U-profiel vormt de basis voor wanden en plafonds. Deze worden aan het vloeroppervlak en het plafond bevestigd waartussen C-profielen geplaats worden. Als je als bedrijf regelmatig gipswanden plaatst, is een metalen profiel voor een gipswand misschien wel de beste keuze. Door het kopen van Metal Stud profielen, zoals een C- en U-profiel voor een plafond of wanden, verzeker je jezelf van een snelle montage en strakke afwerking van het project. Werk eenvoudig leidingen of kabels weg of isoleer meerdere panden met Metal Stud wanden.

Een vakkundig en servicegericht team

Het servicegerichte team van CMI is betrokken bij iedere klant. Wij hebben de afgelopen jaren de nodige kennis opgedaan die we graag met jou delen om zo tot de beste oplossing te komen. Wij voorzien je, indien gewenst, van technisch advies bij het kopen van Metal Stud profielen. Ben je als aannemer of projectleider met een grote klus bezig en wil je graag jouw Metal Stud wanden op de door jou gewenste locatie laten afleveren? Ons team staat graag voor je klaar met logistiek advies en zorgt ervoor dat jouw Metal Stud C- en U-profiel of andere gipsplaat profielen op de juiste tijd, hoogte en op de juiste plek worden geleverd.

Geef je wensen door en vraag een offerte aan

Wil je graag Metal Stud profielen, zoals een C- en U-profiel, voor het plafond kopen en laten bezorgen? Geef jouw wensen aan ons door en wij leveren jouw nieuwe materialen op maat bij jou aan. Hiervoor bel je naar 085-7435000 of stuur je een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Je kunt er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op met een offerte op maat.