window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Gipsplaten kopen

Wil je graag kwalitatief goede gipsplaten kopen bij een ervaren groothandel? Bij CMI in Boven-Leeuwen nabij Nijmegen helpen we jou graag verder. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van binnenafbouw en alles wat hierbij komt kijken. Met deze kennis helpen wij jou graag verder. Gipswandplaten zijn ideaal voor verschillende doelen, zoals een scheidingswand of het aanleggen van een plafond. Indien gewenst kunnen wij jouw nieuwe gipswandplaten bij jou op locatie aanleveren.

Kwalitatief goede gipsplaten kopen bij een specialist

Je kunt gipswandplaten gebruiken bij het maken van Metal Stud wanden in de binnenafbouw. Ze zijn uitermate geschikt voor de nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten zijn ze goed inzetbaar. Niet iedere klus heeft dezelfde platen nodig, waardoor je gipsplaten kunt kopen in veel verschillende soorten, maten en afwerkingen. In ons assortiment vind je onder andere profielen van Gyproc, maar ook diverse gipsplaat profielen en metal stud profielen om de platen op te schroeven. Ook hebben wij verschillende onderdelen voor het creëren van een systeemplafond.

Neem contact met ons op voor een offerte

Bij het kopen van gipsplaten wil je natuurlijk verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Wanneer je twijfelt over welk type gipswandplaten je nodig hebt, staan onze betrokken en servicegerichte experts altijd voor je klaar. Wij hebben een gespecialiseerd kennisniveau en geven graag technisch advies voor de beste oplossing. Ook zorgen we voor een offerte op maat. Hiervoor neem je eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085-7435000. Ook het sturen van een e-mail naar info@cmi-nederland.nl en het invullen van ons contactformulier behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.