window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Gipsplaat profielen

Wanneer je als professional regelmatig metal stud profielen met gipsplaten monteert, heb je goede gipsplaat metal stud profielen nodig. Je schroeft de gipsplaten eenvoudig op de profielen voor een stevige basis. CMI in Boven-Leeuwen, nabij Nijmegen, is een ervaren groothandel voor onder andere montage bedrijven. Wij zijn een handelaar in producten en ondersteunen ook op het logistiek vlak. Zo staan onze experts voor je klaar met technisch en logistiek advies.

Goede gipsplaat profielen voor al jouw werkzaamheden

Gipsplaat en metal stud profielen zijn de basis van bijvoorbeeld een scheidingswand. Als je core business onder andere het monteren van wanden en plafonds is, zijn gipsplaat profielen onmisbaar binnen jouw bedrijf. Bij CMI hebben we verschillende soorten metal stud profielen. Zo hebben we metal stud profielen die uitermate geschikt zijn voor het plaatsen van een gipswand. Ook kun je bij ons terecht voor het kopen van gidsplaten zodat je alles in een keer aanschaft voor jouw klussen. Ben je op zoek naar andere materialen, zoals Estrich vloerplaten? Ook dat vind je in ons ruime assortiment.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Ben je op zoek naar specifieke gipsplaat profielen en wil je er zeker van zijn dat je de juiste materialen koopt? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085-7435000 of stuur een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben een gespecialiseerd, servicegericht team met een hoog kennisniveau dat voor jou klaarstaat voor een offerte op maat.