window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Fermacell vloerplaat

Ben je op zoek naar vloerelementen van het merk Fermacell, zoals een vloerplaat met isolatie? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment van CMI. Fermacell vloerelementen staan niet alleen bekend om hun kwaliteit, maar zorgen ook voor goede geluidisolatie. Kennis van zaken en respect voor onze klanten en leveranciers vinden wij essentieel. Daarom staan we altijd voor je klaar met technisch advies bij het kopen van vloerelementen en voor het geven van logistiek advies.

Een Fermacell vloerplaat leggen voor een goede isolatie

Wanneer je als bedrijf met nieuwbouwwoningen of een renovatieproject bezig bent, is het plaatsen van Fermacell vloerplaten voor een goede isolatie een uitstekende oplossing. Zo verhoog of egaliseer je eenvoudig een vloer om hier later nieuwe vloerbedekking of een andere vloer op leggen. Hoe beter de isolatie is, des te hoger is het wooncomfort. Wij beiden verschillende soorten Fermacell vloerelementen aan voor diverse toepassingen. Je kiest uit meerdere diktes en formaten, afhankelijk van de klus die je als bedrijf uitvoert. Fermacell vloerplaten zijn uitermate geschikt voor vloerverwarmingssystemen met goede isolatie.

Experts met een hoog gespecialiseerd kennisniveau

Voor Fermacell vloerelementen neem je contact op met een van onze betrokken experts. Zij hebben een gespecialiseerd kennisniveau en denken graag met jou mee voor de beste oplossing. Zo staan we klaar om je te voorzien van technisch advies over de verschillende mogelijkheden, zoals Fermacell vloerplaten met isolatie. Daarnaast helpen we je ook bij het vinden van de juiste bouwmaterialen voor jouw bedrijf om ieder project succesvol af te ronden. Denk hierbij onder andere aan stucadoorsmaterialen.

Maak gebruik van onze uitstekende service voor een offerte op maat

Bij CMI in Boven-Leeuwen, nabij Nijmegen, staan we voor je klaar bij het kopen van verschillende vloerelementen, zoals Fermacell vloerplaten met isolatie. Heb je vragen op het gebied van logistiek of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van een Fermacell vloerplaat? Neem dan contact op met de medewerkers van onze groothandel voor de beste oplossing of een offerte op maat. Bel naar 085-7435000 of stuur een e-mail naar info@cmi-nederland.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden wanneer je meer wilt weten over een hoogwaardige Estrich vloerplaat.