window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Estrich platen

Bij CMI in Boven-Leeuwen, nabij Nijmegen, kun je kwalitatief goede Estrich platen kopen van het bekende merk Fermacell. Estrich vloerplaten worden over het algemeen gebruikt bij het vereffenen van ondergrond. Hierdoor is het plaatsen van een andere vloer een stuk eenvoudiger. Het plaatsen van Estrich platen doe je snel dankzij het technisch advies van onze medewerkers. Gezamenlijk komen we tot de beste oplossing en toepassing van de Estric vloerplaten die je bij ons kunt kopen voor jouw project.

Bespaar tijd en geld met goede Estrich platen

CMI is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van binnenafbouw, zo kun je bij ons Estrich vloerplaten kopen van het merk Fermacell. Estrich platen zijn ideaal wanneer je regelmatig renovaties uitvoert. Deze platen zijn eenvoudig te gebruiken en zijn ook brandwerend. Bij het aanleggen van een vloerverwarming is het kopen van Estrich vloerplaten van het merk Fermacell een verstandige keuze.

Een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal

Als ervaren groothandel op het gebied van binnenafbouw kunnen bedrijven in de bouw bij ons terecht voor diverse bouwmaterialen voor verschillende projecten. Naast het kopen van Estrich vloerplaten van Fermacell hebben wij nog veel meer materialen van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan onder andere:

Na het bestellen bieden wij ook de mogelijkheid aan om jouw Estrich platen flexibel op de door jou aangegeven locatie te laten leveren. Ons gespecialiseerde team heeft veel kennis over de producten die wij aanbieden waardoor je bij ons ook terecht kunt voor technisch en logistiek advies. Wij delen graag onze kennis met jou zodat jij verzekerd bent van de beste oplossing.

Neem contact op voor een offerte op maat

Ons team staat altijd voor jou klaar. Van het geven van deskundig advies tot het meedenken bij het kopen van Estrich vloerplaten van Fermacell voor de beste oplossing. Wil je gebruikmaken van onze expertise voor een offerte? Bel dan naar 085-7435000, stuur een e-mail naar info@cmi-nederland.nl of vul ons contactformulier in.