window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-DKS1HHTYWV');

Direct weten wat we voor je kunnen betekenen?

info@cmi-nederland.nl

Boven-Leeuwen: 085-7435000

Nootdorp: 070-2288000

Contact? Mail ons of bel locatie Boven-Leeuwen of Nootdorp

Binnenafbouw groothandel

Wanneer je vragen hebt over binnenafbouw of bouwmaterialen nodig hebt, kunt je altijd terecht bij onze groothandel CMI in Boven-Leeuwen nabij Nijmegen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van binnenafbouw en staan als groothandel voor je klaar wanneer je bouwmaterialen zoals gipsplaten nodig hebt. Bestel al jouw materialen bij ons en laat het op locatie bezorgen. Wij zorgen ervoor dat op maat wordt geleverd. Tijdlevering, op hoogte, pakketteren; het is allemaal mogelijk bij ons.

Voor al jouw benodigdheden voor de binnenafbouw kom je naar onze groothandel

Ben je op zoek naar een ervaren groothandel voor diverse bouwmaterialen, zoals gipsplaten en andere benodigdheden voor de binnenafbouw? CMI is handelaar in producten en biedt logistieke ondersteuning op projecten in de binnenafbouw. Denk hierbij aan het leveren van jouw bestelling, maar ook tijdsleveringen, op hoogte en gepakketteerd. In onze groothandel vind je onder andere gipsplaten van goede kwaliteit, maar ook de volgende producten:

Deskundig advies van ervaren specialisten

Ons servicegerecht team van ervaren medewerkers met een gespecialiseerd kennisniveau is erg betrokken en staat voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar de beste oplossing voor jouw situatie of vragen hebt over bepaalde bouwmaterialen voor de binnenafbouw, zoals gipsplaten, isolatie, metal stud profielen of systeemplafonds, bij onze groothandel kun je altijd terecht. Met behulp van technisch of logistiek advies helpen onze specialisten je graag verder met een passende oplossing!

Bestel eenvoudig al jouw benodigdheden

Heb je vragen en wil je meer weten over de diensten die wij als groothandel leveren of ben je op zoek naar specifieke bouwmaterialen voor de binnenafbouw, zoals gipsplaten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van servicegerichte medewerkers staat voor je klaar. Wij zijn erg betrokken bij ons klanten en relaties, hebben kennis van zaken en geven je graag deskundig advies.