Nieuwe verpakkingen Steelframe U-Flex profielen (Vertebra®)

 

 

De flexibele U-profielen van Steelframe worden voortaan niet meer als 3 meter lang profiel aangeleverd. In plaats daarvan worden ze vanaf nu geleverd in een revolutionaire PALLBOX. Deze handige, stevige en duurzame dozen bieden uitstekende prestaties op het gebied van transport, afvalbeheersing en bescherming van de flexibele Steelframe U-profielen. 

Doordat je de profielen op de gewenste lengte af kan knippen, zal er veel minder materiaal verspild hoeven te worden, hetgeen positief bijdraagd aan de ecologische voetafdruk. Open de doos, neem uit en knip op de gewenste lengte. Via de QR-code op de verpakking kun je de montage instructies downloaden. 

De revolutionaire PALLBOX heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de huidige verpakkingsmethode. Denk aan de minimalisatie van afval, doordat je de profielen direct op de gewenste lengte af kan knippen. Maar ook een vereenvoudigde opslag, geoptimaliseerd transport en natuurlijk zijn de dozen volledig recyclebaar en milieuvriendelijk.

De flexibele U-profielen van Steelframe zijn in PALLBOXES in de onderstaande hoeveelheden verkrijgbaar:

Artikel Rollen per doos Totale inhoud Gewicht PALLBOX
U-profiel FLEX 50 1 st. x 20 m1 20 m1 12 kg.
U-profiel FLEX 75 1 st. x 20 m1 20 m1 14 kg.
U-profiel FLEX 100 6 st. x 3 m1 18 m1 16 kg.

 

Heb je vragen over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Door op 'Alles accepteren' te klikken, stemt u ermee in dat we informatie over u mogen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing