Duurzame emmer uit meer dan 30% gerecycled plastic

Knauf Fill & Finish Light en EasyFinish in hernieuwbare emmer

Ook Knauf zet zich in voor een duurzame toekomst & blijft hierin continu stappen zetten. De Fill & Finish Light en EasyFinish worden daarom in een nieuwe gerecyclede verpakking geleverd. De nieuwe duurzame emmers bestaan voor meer dan 30% uit gerecycled plastic en zijn na gebruik volledig te recyclen. Hierdoor reduceert Knauf het gebruik van kunststoffen en uiteindelijk de hoeveelheid plastic afval.

 

Nieuwe verpakking

De nieuwe duurzame samenstelling van de emmers zorgt uiteraard voor een stevige en stabiele bescherming voor de Knauf producten. Ondanks de veranderde emmer, blijft de samenstelling van het product het zelfde. 

Fill & Finish Light zal al per direct in de nieuwe emmers worden uitgeleverd. De EasyFinish volgt vervolgens in het 2e kwartaal van 2023. De hernieuwbare verpakkingen zijn te herkennen aan de grijze rand onder het deksel.

Heb je vragen over dit nieuwsartikel?

Christiaan Vuurens

Christiaan Vuurens, Marketing en inkoop

Door op 'Alles accepteren' te klikken, stemt u ermee in dat we informatie over u mogen verzamelen voor verschillende doeleinden, waaronder: Functionaliteit, Statistieken en Marketing